VIDEO: Robbie Williams si chatuje s dívkou z Česka

Vydáno 29.01.2013 | autor: redakce

Že má vskutku neotřelý smysl pro humor, dokazuje Robbie Williams po celou dobu svojí kariéry. V aktuálním videu ke skladbě Losers zašel britský zpěvák ještě dál. Nejprve překvapil mnoho uživatelů chatovací služby Chatroulette, s nimiž během zpěvu navázal náhodný kontakt, a v samotném konci videa ukázal... vagínu.

VIDEO: Robbie Williams si chatuje s dívkou z Česka VIDEO: Robbie Williams si chatuje s dívkou z Česka


robbie_largeSkladba Losers pochází z Robbieho poslední desky Take the CrownRobbie Williams usedne k laptopu, připojí se k chatu, začne zpívat a přitom komunikuje s náhodnými lidmi po celém světě. "Nikam nechoď, nikam nechoď," ječí například na svůdně nataženou Brazilku a dodává: "Pěkné nohy, pěkná vagína." Pak vtipně komentuje jakéhosi polonahého mladíka, dvě dívky zase pomocí svého tetování na hrudi přesvědčuje, že je opravdu Robbie Williams.

Přečtěte si recenzi Robbieho poslední desky

Na závěr se spojí s tmavovlasou Češkou. "Líbila se ti ta písnička? Palec nahoru, jestli ano, palec dolů, jestli ne. Díky za společnost a dobrou noc do České republiky," končí Robbie svoje chatování. Zda-li jde o skutečně autentické reakce, není jasné, avšak podle podle tohoto videa se zdá, že ano.




Petr Adámek


robbie_large_top

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít