JACK DANIEL`S MUSIC PODRUHÉ

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Druhé výběrové kolo ve Velké sedmě na Rádiu 1, které skončilo právě dnes, určilo line-up pro druhý výběrový koncert. Ten proběhne tuto sobotu 18. listopadu v pražském Prostoru Abaton.

JACK DANIEL`S MUSIC PODRUHÉ JACK DANIEL`S MUSIC PODRUHÉ

V Abatonu zahrajou kapely, které do vyřazovacích bojů posunulo posluchačstvo Rádia 1 následujícím počtem hlasů, který zároveň určuje pořadí kapel během živém koncertu:

Flood: 51 hlasů
www.floodmen.com  



Satisfucktion: 58 hlasů
www.satisfucktion.cz



Five o´clock Tea
: 59 hlasů
www.fiveoclocktea.com



The Switch: 146 hlasů
www.theswitch.cz



Tenhle koncert pak určí dvojici kapel, které doprovodí vítěze prvního výběrového koncertu - Atari Terror a Rybičky 48 - do semifinále, který proběhne 20. ledna 2007 opět v Abatonu. Připomínáme, že vítězná kapela pojede do Tennessee a čekají jí další překvapení...

Mimo hru samozřejmě nejste ani vy. Každý, kdo hlasuje ve Velké sedmě, je ve hře o lahev Jack Daniel´s Old No. 7 a o volný vstup na koncerty Jack Daniel´s Music. Ti z vás, kteří přijdou podpořit kapely do Abatonu, hrají o VIP backstage Pass do zákulisí jednoho z největších českých letních festivalů. Který fest to bude, prozradíme spolu se jmény výherců během finálového koncertu Jack Daniel´s Music, který je v jednání, ale proběhne určitě behem února opět v Abatonu.

Do druhého ročníku se zatím přihlásilo 15 kapel, z nichž bylo předvybráno deset, které se začnou nasazovat od března 2007. Ale místa je dost, proto posílejte demáče na scout@jackdanielsmusic.cz.

zavřít