Bubeník Mandrage chystá party s členy Vypsané fiXy a Sunshine

Vydáno 13.02.2013 | autor: redakce

Dead Sailor alias Matyáš Vorda (Mandrage, Super Tuzex Bros., Burlesque) představí v roli DJe 14. února 2013 v pražském klubu Chapeau Rouge poprvé představí svoji rezidentní noc, která se bude konat pravidelně každý měsíc. Jako hosty si na svoji premiéru pozval Tvzexe ze Sunshine a Mejlu z Vypsané fiXy.

Bubeník Mandrage chystá party s členy Vypsané fiXy a Sunshine Bubeník Mandrage chystá party s členy Vypsané fiXy a Sunshine


deadsailor




























Bubeník Mandrage, Super Tuzex Bros. a Burlesque Matyáš Vorda započal svoji DJskou kariéru pod pseudonymem Dead Sailor po boku Kaye a Tvzexe ze Sunshine na jejich rezidentní noci Bounce!Bounce! V Chapeau Rouge, předvede směsici různých stylů od kytar přes zlámané beaty, zremixovaný swing a jazz až po elektro navrch s bicím doprovodem na elektrické pady.

Tvzex Christ v Chapeau běžně vystupuje v rámci noci Bounce!Bounce! spolu s parťákem ze Sunshine Kayem Buriánkem, tentokrát se však představí poprvé sám.

"Bude hrát věci, co ho baví, kytarovky, elektro, industrial... Má široký hudební spektrum, takže to bude zajímavý," slibuje Matyáš. "Stejně jako Sleeping Boy, což je Mejla z vypsaný fiXy, kterej hraje nepopsatelně všechno možný a všechno dobrý," dodává Matyáš aka Dead Sailor.

Ačkoliv je 14. únor svátek zamilovaných, zapomeňte na srdíčka a podobné přežitky a ozdobte své tělo nebo outfit pořádnou námořnickou kotvou. Kdo se u baru prokáže kotvou ať už na těle nebo na oblečení, dostává panáka zdarma!

zdroj: TZ, map
zavřít