Eric Clapton vydá album coververzí. Podílí se i Paul McCartney

Vydáno 20.02.2013 | autor: redakce

V pořadí 21. studiové album Erica Claptona se bude jmenovat Old Sock a muzikant se na něm zprostředkovaně vrátí do svého dětství.

Eric Clapton vydá album coververzí. Podílí se i Paul McCartney Eric Clapton vydá album coververzí. Podílí se i Paul McCartney


eric_clapton-101_fullEric Clapton se v červnu zastaví i v PrazeOld Socks přinese celkem dvanáct písní, ale pouze ve dvou případech půjde o nové skladby z produkce Erica Claptona. Jmenovitě půjde o písně Every Little Thing a Gotta Get Over, které byly napsány speciálně pro účely této desky. Zbytek alba budou tvořit coververze skladeb, které Clapton zbožňoval ve svém dětství a songů, které legendárního zpěváka a kytaristu během jeho bohaté hudební pouti nejvíce inspirovaly.

Nová kolekce tak přináší například předělávku písně Still Got The Blues od Garyho Moorea nebo Love Is Here To Stay z repertoáru George a Ira Gershwinových.

Na natáčení si Clapton pozval i několik věhlasných hostů. Těšit se můžeme například na Paula McCartneyho v písni All Of Me, Stevea Winwooda, který sekundoval v Still Got The Blues, JJ Calea v songu Angel nebo zpěvačku Chaku Khan, která přispěla svými vokály v písni Get On Over.



TZ, ape

zavřít