MICHAEL´S NOT DEAD! TEDY ASPOŇ JEHO STRÝČEK NE

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

Nenechte si ujít vystoupení slavné pražské hardcoreové skupiny, která návratem na scénu potěšila své staré fanoušky a zároveň láká i spousty nových. V Roxy to Michael's Uncle rozbalí spolu se Stillnox ve čtvrtek 30.11.

MICHAEL´S NOT DEAD! TEDY ASPOŇ JEHO STRÝČEK NE MICHAEL´S NOT DEAD! TEDY ASPOŇ JEHO STRÝČEK NE

Majklův strýček, později M.O., a ještě později Michael´s Uncle vznikli v roce 1987. Skoro všichni členové měli nějaké zkušenosti - Petr Stanko měl za sebou Soubor tradičního popu a zároveň působil i v Kokrmentu, Karel Jančák hrával kdysi v jedněch z prvních českých punkerů Antitma 16, a v této době zároveň již i v postplastikovském nástupci jménem Půlnoc, plus kapele Egypt, která byla předchůdcem dnešních Jolly Joker & PBU.

Ivanovi Klainovi prý stačilo ke zvládnutí svého nástroje spolubydlení s legendárním basistou Vladimírem Padrůňkem. Zpočátku hráli temnou, postpunkovou hudbu, ve které už ovšem probleskovaly náznaky toho, proč jsou dnes považováni - spolu s P.S. a dalšími - za budovatele českého hard core. Později zrychlili, ještě více zhrubli, a v textech naprosto otevřeně deklarovali nechuť k tehdejšímu režimu.

MICHAEL´S UNCLE
SUPPORT: Stillnox
Čtvrtek 30. 11. 2006 od 19h
Vstupné 100,-Kč
Roxy Praha, Dlouhá 33, Praha 1



































www.roxy.cz

zavřít