ROCKBLOG: Nejhorší zpěvák Zlatého Davida Leo Beránek rozdával rány

Vydáno 14.03.2013 | autor: redakce

Druhý ročník hudebních anticen Zlatý David, kde veřejnost hlasuje pro to nejhorší, co se objevilo za uplynulý rok v rámci hudby na českém trhu v kategoriích Zpěvák, Zpěvačka, Skupina, Videoklip a Průšvih roku, měl letos opravdu grády.

ROCKBLOG: Nejhorší zpěvák Zlatého Davida Leo Beránek rozdával rány ROCKBLOG: Nejhorší zpěvák Zlatého Davida Leo Beránek rozdával rány

leoberanekSledujte mě jak to dělám - mám v piči. Nikoho se na nic neptám - ste v piči
Během slavnostního vyhlášení, které proběhlo v pražském klubu Roxy, vystoupily kapely Peter Pan Complex, Vees a Imodium, nejvíc pozornosti na sebe ale strhnul vítěz v kategorii Zpěvák Leo Beránek. Ano, jakási nula, která si před časem honila ego (a Martina Gavriely ví, co ještě) v reality show Hotel Paradise.

Že IQ může jít i do minusových hodnot, dokázal Leo ten večer hned několikrát. Během převzetí ceny, kdy ho na pódium doprovodila parta jemu podobných tupohlavců, přednesl proslov, který se hemžil vulgarismy, proložil ho pliváním do lidí i na moderátora Lukáše Bendu a urážením přítomných. Následovalo dramatické rozmlácení ceny o podlahu, trocha toho bordelu na pódiu a poté celá sebranka s Leem v čele seskočila do davu, rozdala pár ran náhodně přihlížejícím a vyrazila do noci. Na předehru celého incidentu se podívejte na videu, jež na místě natočil redaktor iReportu Daniel Maršalík.

Tím Leova akce skončila pro návštěvníky Roxy, před klubem však proběhnul přídavek. Leova partička zřejmě trpí přehnanou mírou agresivity, a tak napadla prvního kolemjdoucího, kterému omlátila hlavu o zeď a přidala pár ran navíc. Podtrženo sečteno: louže krve na chodníku, záchranka, policie, trestní oznámení za ublížení na zdraví. Jo, Leo, (skoro) si zabil!

Polemizování o tom, zda organizátor podcenil přípravu, necháme jiným odborníkům, plkání na téma, kterak zábavný večírek téměř skončil tragédií, zase jiným webům. Názor si udělejte sami, já zůstanu u nevěřícného kroucení hlavou. Zlatý David každopádně nemůže Leovi upřít jednu věc - i špatná reklama je reklama a Leo tak prokázal hudebním anticenám službu. Až ho ale potkáte, hlavně mu za to neděkujte, nemuseli byste skončit dobře.

Mimochodem, internetová pink star Dominika Myslivcová se převzetí ceny zhostila s grácií. Do Roxy dorazila v růžových šatičkách a vysokých podpatcích a s cenou ochotně pózovala. Respekt! I když vlastně... Těžko říct, jestli tahle silikonová blondýna vůbec věděla, že jde o ANTI-ceny.



Marta Pušová

zavřít