DARUJTE K VÁNOCŮM PŘEDPLATNÉ REPORTU!

Vydáno 30.12.2006 | autor: redakce

O výhodách předplatného informujeme pečlivě v každém čísle i na webu. Nyní však nabízíme speciální možnost a zároveň výraznou inspiraci v palčivém obodbí bezradných & panických předvánočních nákupů. Darujte známým, přátelům, rodičům i dětem předplatné Reportu!

DARUJTE K VÁNOCŮM PŘEDPLATNÉ REPORTU! DARUJTE K VÁNOCŮM PŘEDPLATNÉ REPORTU!

Je to jednoduché: stačí poslat na adresu Report, Plzenecká 57, 32600 Plzeň složenkou typu C částku 960 Kč. Získáte od nás ORIGINÁLNÍ VÁNOČNÍ CERTIFIKÁT s potvrzením předplatného na 12 čísel (tedy od ledna 2007 do ledna 2008 včetně).




















Jako odesílatel musí být na složence uveden ten, kdo bude časopis dostávat. A do zprávy pro adresáta uveďte heslo „VÁNOČNÍ“ a adresu dárce - tedy adresu, na kterou bude certifikát doručen. Pozor – složenka musí do Plzně dorazit nejpozději v pondělí 18.12., kdy uzavíráme distribuční seznam pro lednové číslo!

Více informace Vám ochotně podá slečna Věra Česáková na tel. 377 431 105 nebo mailu predplatne@ireport.cz.

S dárkovým VÁNOČNÍM CERTIFIKÁTEM získává každý nový předplatitel Reportu i dárkový poukaz do obchodu Cartoon v hodnotě 500 Kč. A i když je to více než jasné, rádi ještě jednou zopakujeme, že dvanáct předplacených čísel zaručuje kromě přednostního zasílání aktuálního Reportu i jistotu dvanácti atraktivních příloh (CD a DVD kompilací). A navíc (protože jsme na čtenáře již tradičně megahodní) pořádáme každé tři měsíce slosování všech předplatitelů o hodnotné ceny – CD, DVD, VHS, vstupenky, trička atd.

Report přeje všem dobrým lidem klidné a spokojené Vánoce, které s našim DÁRKOVÝM CERTIFIKÁTEM mohou být ještě o třídu klidnější a ještě o poznání spokojenější. :)

Report – Christmas, Music and Style!

















Doporučuje Borat, Bruno, Sacha Cohen i rapper Ali G.

www.iReport.cz

zavřít