Zpěvák Waltari Kärtsy a Wohnout se opět potkají na jednom pódiu

Vydáno 25.03.2013 | autor: redakce

Loni na podzim odehráli finští Waltari hned pět koncertů v České republice. Do pražského Rock Cafe si tehdy pozvali sestavu Wohnout a ti teď pozvání vrací - na jejich koncertě vystoupí zpěvák Waltari Kärtsy.

Zpěvák Waltari Kärtsy a Wohnout se opět potkají na jednom pódiu Zpěvák Waltari Kärtsy a Wohnout se opět potkají na jednom pódiu


wohnout_motorka

































Sestava kolem bratrů Homolových, která si s Waltari na pódiu Rock Cafe zahrála skladbu Činely, odehraje pražský koncert ve svém již téměř domovském klubu Retro ve čtvrtek 28. března. Jejich host Kärtsy Hatakka tu představí svůj sóloprojekt.

"Na společný hraní s Kärtsym a jeho kapelou se fakt těšíme, protože dříve už jsme hrávali s Waltari, kde hraje na basu a zpívá. Právě Waltari jsme poslouchali když nám bylo náct a najedou spolu sdílíme společný hraní, což je úlet. Kärtsy si udělal bokovej projekt, kterej je zase něco jinšího než jeho nadupaná kapela. Sám jsem zvědavej jak to pódiově pojmou," komentuje hosta Honza Homola, který má se sóloprojektem mimo domovskou kapelu také zkušenosti - na konci minulého roku vydal folkově instrumentální album Čarovánky.

Wohnouti aktuálně připravují nové album, jehož předzvěst v podobě prvního videoklipu představí v červnu. Vstupenky na koncert, který začíná ve 20:00, můžete pořídit za 200 Kč. Vstup na místě bude za 250 Kč.

TZ, ape

zavřít