David Koller vyprodal dva pražské koncerty, přidává třetí

Vydáno 22.03.2013 | autor: redakce

David Koller vyrazil koncem února na akustické turné po moravských a českých divadlech. Kvůli mimořádnému zájmu o jeho vystoupení přidal muzikant v Praze další, už třetí koncert.

David Koller vyprodal dva pražské koncerty, přidává třetí David Koller vyprodal dva pražské koncerty, přidává třetí

IMG_8330První koncert akustického turné odehrál David Koller v BrněPůvodně deset plánovaných vystoupení se rozrostlo o dva další pražské koncerty. Ten druhý, přidaný na 25. března, byl opět okamžitě vyprodán, a proto David Koller vystoupí v naší metropoli i potřetí, a to 29. dubna od 20 hodin v Divadle Hybernia.

Program Kollerova akustického turné se opírá o album Kollerbandu Unplugged, na koncertech ale zní také skladby ze sólových alb nebo ty, jež vznikly během Davidova působení v jiných kapelách. Některé písně zní ve speciálních úpravách a nechybí ani improvizace. "Hrajeme spolu v kapele osm let ve stejné sestavě, rádi zkoušíme nové věci a akustické turné pro nás bylo výzvou, takový splněný sen. V kapele je to samý jazzman, tak konečně dostávají prostor," podotýká David Koller.

Na jarní akustické turné vyrazil Koller s kapelou ve složení: Tomáš Marek a Adam Koller - oba bicí a perkuse, Michal Pelant - kytara, zpěv, Michal Nejtek - piano a Marek Minárik - akustická basa.

TZ, ape, foto Petr Šrámek

zavřít