Bon Jovi v Praze: předskokanem budou Support Lesbiens

Vydáno 04.04.2013 | autor: redakce

Koncem června se do Prahy po dvaceti letech vrátí rockeři Bon Jovi. Vedle známých hitů jako It's My Life, Always nebo Livin' On A Prayer představí i materiál z aktuální desky What About Now. Koncert, který se uskuteční 24. června v Synot Tip Aréně, zahájí Support Lesbiens.

Bon Jovi v Praze: předskokanem budou Support Lesbiens Bon Jovi v Praze: předskokanem budou Support Lesbiens


bonjovi120_v-huge_zc-cf779b1dNa koncert Bon Jovi v Česku čekali fanoušci 20 let"Tato zpráva nás moc potěšila, kapely Bon Jovi si nesmírně vážím. Její hity si zpívají lidé po celém světě už od 80.let a po třiceti letech stále stejně suverénně vyprodává stadióny na všech kontinentech. To, o čem každá kapela na počátku své kariéry sní, Bon Jovi naplnili bezezbytku hned několikanásobně. Přestože by už mohli jen těžit ze své pozice, na své hudbě i koncertech stále tvrdě pracují a fanoušky neustále překvapují něčím novým. A co víc, jako jedni z mála, celá ta léta fungují ve stále stejném složení," vyjádřil se na adresu Bon Jovi kytarista a zakládající člen Support Lesbiens Hynek Toman.

Na pódiu v Synot Tip Aréně se Support Lesbiens vystoupí v nové sestavě, kterou s Hynkem Tomanem tvoří zpěvák Czenda Urbánek, klávesista Jan Andr, bubeník Radek Tomášek a baskytarista Filip Fendrych. Vedle nejznámějších skladeb Support Lesbiens zde poprvé naživo zazní také jejich nový singl, který vyjde v závěru dubna.

Novinka What About Now vyšla v březnu a Bon Jovi z ní vypustili zatím dva singly: Because We Can a stejnojmennou What About Now. Nahrávka se nejen za oceánem velmi dobře prodává a lze očekávat, že značnou část nových skladeb zahraje čtveřice také naživo. Deska je k dostání také v deluxe edici rozšířené o čtyři skladby, mezi nimiž je i píseň Jona Bon Joviho nominovaná na letošní Zlaté Glóby Not Running Anymore z filmu Stand Up Guys.

TZ, ape

 


bon-jovi-inside01_TOP

 

zavřít