Orchestr i harmonika: Jaromír Nohavica okusí O2 Arenu hned dvakrát

Vydáno 11.04.2013 | autor: redakce

Jaromír Nohavica si na podzim poprvé vyzkouší prostředí pražské O2 Areny. V největší české hale chystá 23. a 24. října dva zcela odlišné koncerty.

Orchestr i harmonika: Jaromír Nohavica okusí O2 Arenu hned dvakrát Orchestr i harmonika: Jaromír Nohavica okusí O2 Arenu hned dvakrát

nohavica2012

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Oblíbený folkař se nejprve představí s Janáčkovou filharmonií Ostrava pod vedením Marko Ivanoviče. Pro tento večer bude plocha O2 Areny připravena k sezení. Netradiční spojení zdánlivě neslučitelných žánrů dává známým písním Jaromíra Nohavici nový rozměr a posouvá je až na hranici filmové hudby. Spojení s Janáčkovou filharmonií si ostravský bard vyzkoušel už loni v ostravském Gongu.

O den později vystoupí Jarek Nohavica se svým sólovým koncertním programem tak, jak ho fanoušci dobře znají - s kytarou a heligonkou. Na pódiu jej během více než dvouhodinového vystoupení doprovodí polský akordeonista a klavírista Robert Kuśmierski. V O2 Areně zazní většina Nohavicových nejznámějších písní z jeho třicetiletého koncertního reperotáru a také nové písně z nejprodávanějšího alba loňského roku Tak mě tu máš.

Vstupenky jsou k dispozici v cenách od 490 Kč na terminálech Sazky.

TZ, ape

zavřít