AUDIO: Bůh je mrtev, ať žijí Black Sabbath

Vydáno 19.04.2013 | autor: redakce

Black Sabbath zveřejnili první singl z chystaného alba 13. Téměř devítiminutový opus s názvem God is Dead? je první společnou skladbou od roku 1998.

AUDIO: Bůh je mrtev, ať žijí Black Sabbath AUDIO: Bůh je mrtev, ať žijí Black Sabbath

blacksabbath4769

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Očekávané album Black Sabbath vyjde 11. června, osmnáct let od předchozí studiové nahrávky Forbidden. Od té doby nahráli Black Sabbath pouze dvě nové skladby na živák Reunion. Zároveň jde o první album s Ozzy Osbournem u mikrofonu po 35 letech. Z původní  sestavy tak chybí jen bubeník Bill Ward, jenž se s triem Osbourne - Iommi - Butler nedohodl na smlouvě. Warda za bicími nahradil zakladatel Rage Against The Machine Brad Wilk.

Podle serveru NME bude počin obsahovat celkem osm skladeb. Nahrávka měla původně vyjít už loni, avšak kvůli onemocnění Tony Iommiho rakovinou bylo nahrávání odloženo a podobný osud potkal také chystané celosvětové turné. fanoušci však o živá vystoupení nepřijdou - celosvětové turné se uskuteční letos, přičemž Česká republika se dočká 7. prosince, kdy Black Sabbath vystoupí v O2 Areně.

Album 13 bude k dispozici v různých formátech. Vedle standardního CD vyjde také deluxe edice s bonusovým diskem, dále dvanáctipalcový vinyl nebo tzv. super-deluxe set s dokumentem Black Sabbath - The Reunion.

zdroj: NME.com, ape, foto: NME

 


OzzyOsbournePA100511 TOP

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít