VIDEO: Alicia Keys a Miguel budou v červnu Praze, teď mají nové klipy

Vydáno 24.04.2013 | autor: redakce

Alicia Keys je v současné době na americké části Set the World on Fire Tour. Poté se přesune do Evropy a 12. června vystoupí i v pražské O2 Areně. Zpěvačka si na turné pozvala krajana Miguela, který koncerty zahajuje.

VIDEO: Alicia Keys a Miguel budou v červnu Praze, teď mají nové klipy VIDEO: Alicia Keys a Miguel budou v červnu Praze, teď mají nové klipy

alicia fire tour

Alicia Keys na konci minulého roku vydala desku Girl On Fire, která sice okamžitě vyletěla na špici americké hitparády mapující prodej, ale od té doby klesá a zatím nedosahuje úspěchu předešlých alb. Zvýšit prodej cédéček a hlavně vstupenek na turné má za úkol nenápadný duet s Maxwellem Fire We Make, kde spolu obě soulové superhvězdy komunikují "přiškrcenými" hlasy a skladbu nechávají krásně vygradovat ke kytarovému sólu. Skladba sice nemá hitový potenciál, ale mohla by zaujmout vnímavější posluchače. Oba interpreti v songu excelují a aspirují na některou z hudebních cen za pěvecké výkony.

Miguel je sedmadvacetiletý zpěvák, jehož kariéra čítá zatím dvě alba. Zejména deska Kaleidoscope Dream z loňského roku se dočkala pozitivního hodnocení jak od široké veřejnosti, tak od odborné kritiky. Miguel je vedle Franka Oceana asi nejviditelnějším představitelem současného městského R&B. Jako třetí singl z aktuální desky byla vybrána skladba How Many Drinks? s hostujícím rapperem Kendrickem Lamarem. Ten bude hlavním headlinerem srpnového Hip Hop Kempu v Hradci Králové.

dm

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít