VIDEO: Katarína Knechtová propůjčila hlas novému českému thrilleru

Vydáno 08.05.2013 | autor: redakce

Katarína Knechtová natočila titulní píseň a videoklip k filmu Isabel. Český Thriller, jehož děj se odehrává během jednoho dne a jedné noci v současné Ostravě, bude mít v Česku premiéru 9. května.

VIDEO: Katarína Knechtová propůjčila hlas novému českému thrilleru VIDEO: Katarína Knechtová propůjčila hlas novému českému thrilleru

KATARINA 108988ret





























S tvorbou filmové hudby už má Katarína Knechtová předchozí zkušenost, když se píseň z její debutového sólového alba Zodiac Muoj Bože objevila v úspěšném filmu Bathory.

Nízkorozpočtový film Isabel podle tvůrců Lukáše Melníka a Marcela Škrkoně odhaluje skryté tajemství ocelové metropole a má ambici dostat se na evropské filmové festivaly. To je důvodem, proč v něm nezazní žádná skladba v češtine nebo slovenštině. Katka titulní píseň s textem od Justina Nuyense nazpívala v angličtine, v rádiích však rotuje její slovenská verze, ke které napsal text Katčin dlouholetý spolupracovník Vlado Krausz. Právě k této verzi vznikl i nový videoklip, ve kterém se střídají filmové záběry s prostřihy zpěvačky u piána.

"Filmovou hudbu opravdu miluji a dostala jsem už více nabídek. Ale s Lukášem a Marcelem byla od začátku velmi dobrá komunikace a i to mě přesvědčilo, abych se do skládání nové písně pustila," vysvětuje Katarína. Lukáš Melník dodává: "Její autorské písně vždy míří pod povrch věcí, líbí se nám její úpřímná emocionalita, přirozenost v komunikaci s diváky a v neposlední řadě ženskost, kterou vyzařuje nejen ve svých písních."

Nová skladbu nejspíš zazní i na Katčiném unplugged koncertě v Rock Café. Ten se uskuteční 14. května a naváže na zpěvaččino Acoustic tour 2013, jež proběhlo v osmi slovenských městech. Vstupenky jsou k dispozici v předprodeji v ceně 200 Kč, na místě budou stát 250 Kč. Začátek koncertu je plánován na devátou hodinu. Speciálním hostem Katky bude slovenská skupina Bloom.




TZ, ape {vypnoutlink:Katka}

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít