Major Lazer v Praze osvobodí vesmír

Vydáno 09.05.2013 | autor: redakce

Již 14. května se Major Lazer představí naživo publiku v Lucerna Music Baru. Za projektem stojí americký producent Diplo známý mimo jiné I díky spolupráci s M.I.A. (hit Paper Planes) nebo No Doubt (titulní singl z nejnovější desky Push And Shove).

Major Lazer v Praze osvobodí vesmír Major Lazer v Praze osvobodí vesmír

major laser A2 nahled




























Vše se začalo roku 2009, kdy se dal Diplo (Wes Pentz) dohromady s dalším producentem a DJem Switchem (vlastním jménem David Taylor) a pod názvem Major Lazer společně vydali album Guns Don't Kill People... Lazers Do, z něhož vzešly taneční pecky jako Hold The Line nebo Pon De Floor, jejíž sampl byl později použit i pro základ písně Run The World (Girls) Beyoncé.

Ke konci roku 2011 Switch z projektu odešel a ústředním mozkem Major Lazer zůstal na svém labelu Mad Decent Diplo. Vloni započal práci na druhém albu, které jako první předznamenal přesně před rokem singl Get Free s doprovodným vokálem Amber Coffman z Dirty Projectors. Následoval na parket určený Jah No Partial, na němž vypomáhal Flux Pavillion a nyní v únoru Jamajkou nasáklý Watch Out For This (Bumaye). V půlce dubna vyšlo konečně i dlouho očekávané album Free The Universe a nyní budeme mít možnost vidět party v živém provedení rovněž v Praze. Přestože s sebou plejádu interpretů hostujících na LP Major Lazer nevozí, nejedná se o pouhé DJské vystoupení, ale show slibuje plno tance, zpěvu a zábavy.

Vstupenky jsou k dispozici v běžných předprodejích od 490 Kč, na místě budou stát o stovku víc.




TZ, Ondřej Bambas

zavřít