Vladimir 518 vydává Idiota. Podílel se i Roman Holý

Vydáno 15.05.2013 | autor: redakce


Pět let od svého prvního sólového počinu Gorila vs. Architekt nachystal Vladimir 518 novinku s názvem Idiot. Album, na němž se vedle tradičních hostů objevují i Roman Holý nebo frontman WWW Sifon, pokřtí 24. května ve Veletržním paláci.

Vladimir 518 vydává Idiota. Podílel se i Roman Holý Vladimir 518 vydává Idiota. Podílel se i Roman Holý

Vladimir518 IdiotPodle Vladimira 518 navazuje jeho druhá sólová deska postupy a energií na debut Gorila vs. Architekt. Většina materiálu vznikla ve studiu Star Works, o mix postaral Tomáš Sochůrek ze studia Jižák a finální mastering pochází z londýnského studia Masterpiece. Mezi patnácti tracky nechybí ani dříve zveřejněný singl Nemám zájem s Hugo Toxxxem a Mikem Trafikem.


Na desce se vedle Vladimira objevují Mike Trafik, Wich nebo Enemy s nejmladší generací zastoupenou jmény Ink Midget, Frank Flames a Beatbustlers, londýnský DMX Krew s českou ikonou Romanem Holým a frontman WWW Ondřej Sifon Anděra s producentským duem Tin Soldiers.

Křest alba proběhne vzhledem k omezené kapacitě podzemního sálu ve Veletržním paláci hned dvakrát. Dveře se otvírají v 19:00, start prvního koncertu je ve 20:00 a druhá show má stanovený začátek na 22:30.  Místo tradiční sestavy v podobě DJe a raperů, se 518 rozhodl sestavit koncertní band v následujícím složení - Vladimir 518, LA4 jako support raper, Dj Mike Trafik, Adam Koller za bicí soupravou, Matěj Havlíček basa a duo back vokalistek Tutti Frutti. Mimo hlavní audiovizuální show Vladimira 518 a jeho ansámblu slibuje umělec i velmi nečekaného předskokana - PSH Revival band.

TZ, ape

zavřít