Bonobo v září opět překročí hranice Prahy

Vydáno 12.05.2013 | autor: redakce

Po oznámeném vystoupení na letošním ročníku Colours of Ostrava se Bonobo vrátí do České republiky znovu na podzim. 21. září vystoupí v pražském divadle Archa.

Bonobo v září opět překročí hranice Prahy Bonobo v září opět překročí hranice Prahy

 bonobo main-1-650x433


























Zdá se, že se Bonobo snaží prozkoumat všechny možné kulturní prostory v Praze. Po Radosti FX, Roxy a naposledy před třemi lety v Lucerna Music Baru se tentokrát chystá do Archy. Nedávno vydanou čtvrtou řadovku The North Borders podporuje již započatým turné s živou kapelou, během něhož navštíví kromě zmíněné Prahy a Colours i slovenskou Pohodu nebo belgický Pukkelpop. Za mikrofonem bude stát Angličanka Szjerdene.


Bonobo patří mezi nejúspěšnější interprety labelu Ninja Tunes, z něhož k nám jezdí pravidelné návštěvy. Po singlu Cirrus, o jehož vizuální zpracování se mash-upovou formou postaral grafik a animátor Cyriak, uveřejnil Bonobo před dvěma týdny videoklip k další písni z novinkového alba First Fires s hostujícím Grey Reverendem. Velmi povedený krátký snímek má na svědomí Young Replicant a potvrzuje kvality tohoto režiséra, dříve spolupracujícího s interprety jako The xx, Purity Ring nebo M83.

Vstupenky na koncert Bonoba jsou k dostání od 800 Kč v divadle Archa, od 18. května rovněž v sítích Ticketpro.

Ondřej Bambas

zavřít