Celeste Buckingham finančně podpořil miliardář Donald Trump

Vydáno 13.05.2013 | autor: redakce

Celeste Buckingham v těchto dnech odstartovala plánované pracovní aktivity ve Spojených státech návštěvou New Yorku, kam byla pozvaná Donaldem Trumpem a jeho nadací FundAnything.com. Ten se rozhodl podpořit její talent a na rozvoj mezinárodní kariéry věnoval slovenské zpěvačce 25 tisíc dolarů.

Celeste Buckingham finančně podpořil miliardář Donald Trump Celeste Buckingham finančně podpořil miliardář Donald Trump

Celeste Buckingham Donald Trump 2Celeste Buckingham Donald Trump 1

















Miliardář a filantrop Donald Trump prostřednictvím svojí nadace podporuje výjimečné projekty i jednotlivce. V případě Celeste Buckingham na své stránce dokonce vyzval další donátory, aby talentovanou zpěvačku taktéž podpořili - cílová suma na podporu slovenské zpěvačky je 100 tisíc dolarů. "Můžeme potvrdit, že Celeste byla ze strany Donalda Trumpa a jeho týmu vyjádřená velmi silná osobní podpora i pro její nadcházející aktivity - ať už umělecké, anebo týkajíce se medializace jejích plánovaných aktivit v USA," potvrdil nevídaný úspěch Celestin manažer Lumír Mati.

"V těchto dnech taktéž vrcholí jednání o exkluzivní celosvětové smlouvě s americkým managementem, který Celeste garantuje uměleckou spolupráci s předními celosvětově uznávanými hudebními producenty. Podrobnosti o tom zveřejníme v krátké době," dodal Mati.

 


Mladá zpěvačka, jež nedávno oslavila osmnáctiny, v rámci své pracovní cesty do New Yorku přijala také pozvání organizátorů každoročního eventu Slovak Fashion Night, který si letos připomíná 20. výročí slovenské a české nezávislosti. Zpátky do Evropy se vrátí koncem května. Poslední květnový den má totiž na programu společný koncert s Majkem Spiritem v bratislavské Refinery Gallery, 13. června pak zazpívá v pražské Retro Music Hall.


TZ, ape, foto: Pavol Martinka

zavřít