VIDEO: A Banquet natáčeli s režisérem vítězného klipu letošních Andělů

Vydáno 20.05.2013 | autor: redakce


A Banquet se stali první vlaštovkou nového fundraisingového projektu Startovač.cz. Fanoušky žádali o 65 tisíc korun na realizaci videoklipu k aktuálnímu singlu Too Young a díky 83 lidem, kteří na vznik klipu přispěli, se jej nakonec opravdu podařilo natočit.

VIDEO: A Banquet natáčeli s režisérem vítězného klipu letošních Andělů VIDEO: A Banquet natáčeli s režisérem vítězného klipu letošních Andělů

a-banquet-promo-2013-1-pavel-mu߆k kopie

Na produkci singlu Too Young se podílel Luke Paget z britské formace The Feud. "Kluky známe přes dva roky. Několikrát jsme spolu koncertovali jak v Čechách tak v Anglii a protože máme spolu hodně společného - hudebně i lidsky, zůstali jsme v kontaktu. Výběr Luka za koproducenta byl přirozeným vyústěním naší spolupráce i přátelství," vysvětlují A Banquet, proč po Stevu Albinim opět zvolili zahraničního producenta.

Režie, animace i produkce videoklipu se ujal Martin Živocký, který byl letos na Andělech oceněn za nejlepší videoklip roku 2012 Falling z pera Borise Carloffa. 

 


A Banquet, kteří mimo jiné nedávno zahajovali pražský koncert Imagine Dragons, představí nový singl naživo v průběhu festivalové sezóny, během níž vystoupí např. na Rock for People nebo na akci České a Moravské hrady.cz.




TZ, ape, foto: Pavel Mužák

 

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít