Britský producent Jimpster pokřtí novou desku v pražském Buddha-Baru

Vydáno 28.05.2013 | autor: Petr Lenk

Buddha-Bar Prague a jeho resident DJ Lumiere zvou na další exkluzivní deep house party, která proběhne 21. června v magických prostorách pražského Buddha-Baru. Headlinerem večera bude renomovaný anglický producent Jimpster, který zde představí své zbrusu nové album Porchlight & Rockingchairs. 

Britský producent Jimpster pokřtí novou desku v pražském Buddha-Baru Britský producent Jimpster pokřtí novou desku v pražském Buddha-Baru

jimpster80 hirezJimpster bude 21. června hlavní hvězdou Buddha-Baru

Jimpster (vl. jm. Jamie Odell) je skutečnou ikonou ostrovní elektronické scény. Své nahrávky vydává na vlastním labelu Freerange Records už od poloviny 90. let. Pochází z muzikantské rodiny, jeho otec Roger Odell dodnes bubnuje ve známé jazz-funkové skupině Shakatak.

Také Jamie hrál v kapele - necelých šest let působil v The Bays, kteří fúzovali jazz s dance music – mnohem významnější je ale jeho sólová tvorba. Dosud vydal pět studiových alb, včetně nejnovějšího Porchlight & Rockingchairs, a nespočet EPs, singlů a remixů. Novinkovou desku pokřtí v pátek 21. června v pražském Buddha-Baru, která zde bude i k zakoupení.

 Kromě Jimpstera se na této party představí nejznámější slovenský deep house DJ Martin Haberland, který přijede reprezentovat vlastní klubovou noc Music Is Everything. O warm up se postará resident Buddha-Baru Clubvibe. Celou akci uzavře resident DJ Lumiere.


Dále se můžete těšit na taneční vystoupení projektu Žela & Yadid, světelnou show Ledline.cz nebo na kvalitní soundsystem od Funktion One.


Začátek je ve 22 hodin, vstupné činí 150 Kč v předprodeji a 250 Kč na místě.



 

Více na www.buddhabarhotelprague.com nebo na www.facebook.com/BuddhaBarPragueParties

 

TZ

zavřít