Lucie znovu naživo: po koncertě v SaSaZu zahraje v Karlových Varech

Vydáno 03.06.2013 | autor: redakce

Lucie chystá teprve třetí koncert po obnovení činnosti, z toho první veřejný. Uskuteční se v sobotu 29. června od desíti večer v rámci MFF Karlovy Vary v Poštovním dvoře.

Lucie znovu naživo: po koncertě v SaSaZu zahraje v Karlových Varech Lucie znovu naživo: po koncertě v SaSaZu zahraje v Karlových Varech

Lucie 16Lucie koncem května ohlásila návrat v původní sestavě

Vzhledem k omezené kapacitě Poštovního dvora stanovil pořadatel koncertu systém získání volných vstupenek tak, aby si zájemci mohli zajistit místo včas a předešlo se napjatým situacím přímo v místě konání koncertu.

Vstupenky na koncert Lucie můžou zájemci získat zdarma po předložení platného festival passu či akreditace v den koncertu sobotu 29. června od 11:00 u speciálně postavených pokladen u Energy Zóny ČEZ. Ta se bude nacházet v prostorách parku mezi autobusovou zastávkou Richmond a Poštovním dvorem. Jeden festival pass či akreditace opravňuje k vyzvednutí jedné vstupenky. Jedna osoba může vyzvednout maximálně dvě vstupenky po předložení dvou platných festival passů či akreditací. Hromadné vyzvedávání vstupenek nebude možné.

Lucie se vrátila na koncertní pódium po deseti letech loňským vystoupením v Rudolfinu, na nějž navázala 1. června charitativním koncertem pro Nadaci Terezy Maxové dětem v pražském SaSaZu. V setlistu o dvaceti písních nechyběly zásadní hity jako Amerika, Sen, Šrouby do hlavy, Pohyby, Panic nebo Medvídek. Příští rok chystá čtveřice turné po halách České republiky a Slovenska.

kviff.com, ape

zavřít