White Lies: novinka vyjde v létě, na podzim zazní naživo v Praze

Vydáno 04.06.2013 | autor: redakce

Do Prahy se po dvou a půl letech vrátí britská trojka White Lies. Na koncertě, který proběhne 17. listopadu v Lucerna Music Baru, kapela představí také skladby z chystaného alba Big TV. 

White Lies: novinka vyjde v létě, na podzim zazní naživo v Praze White Lies: novinka vyjde v létě, na podzim zazní naživo v Praze

White Lies 2013 03White Lies hrají ve složení Jack Brown (bicí) Harry McVeigh (zpěv / kytara) a Charles Cave (basová kytara)

Na svém třetím album spolupracovali White Lies s Edem Bullerem, který se podílel už na debutu To Lose My Life. Nahrávka vznikla začátkem letošního  roku v Bruselu, obsahuje 12 tracků a vyjde v srpnu. Prvním singlem bude skladba There Goes Our Love Again.

Podle basáka Charlese Cavea bude Big TV mnohem melodičtější než první dvě nahrávky. "Stále půjde o hluboké a dramatické skladby, ale z některých bude zároveň cítit také radost," vyjádřil se Cave v rozhovoru pro web NME. Zároveň ujistil, že si nahrávka stále uchovává jejich charakteristický zvuk. 

Listopadový koncert White Lies, kteří měli vystoupit i loni na zrušeném Prague City Festivalu, bude jejich třetím na našem území. Vstupenky jsou k dispozici v běžných předprodejích za 490 Kč, na místě budou o stokorunu dražší.

TZ, ape

zavřít