AUDIO: Trent Reznor blafoval, novinka Nine Inch Nails vyjde ještě letos

Vydáno 06.06.2013 | autor: redakce

Fanoušci Nine Inch Nails zažívají rok plný překvapení. V únoru oznámil tvůrčí mozek Trent Reznor comeback kapely, avšak zvěsti o novém materiálu vytrvale popíral. Koncem května pak překvapil zprávou, že nové album je hotové. Teď připojil další podrobnosti: nahrávka dostala název Hesitation Marks a vyjde 2. září.

AUDIO: Trent Reznor blafoval, novinka Nine Inch Nails vyjde ještě letos AUDIO: Trent Reznor blafoval, novinka Nine Inch Nails vyjde ještě letos

trentreznor 2013Po pěti letech od počinu The Slip chystají Nine Inch Nails nové album

Album vznikalo již od minulého roku v naprostém utajení v kooperaci Trent Reznor - Atticus Ross - Alan Moulder. Na albu bude 14 písní a jako pilotní singl vybrala kapela skladbu Came Back Haunted. Deska Hesitation Marks se dočká vydání v několika různých formátech. Těmi základními bude klasická verze na CD a taktéž na vinylu. Milovníky speciálních edicí Nine Inch Nails potěší deluxe verze obohacena o tři remixy nových písní.

Trent Reznor se poté, co v roce 2009 uložil NIN k ledu, věnoval vlastním projektům. Pracoval na filmové hudbě (např. k filmu The Social Network, jenž v roce 2010 získal Oscara pro nejlepší soundtrack), dále se věnoval produkci a také novému projektu How to Destroy Angels.

 

 

TZ, ape

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít