PLATINOVÝ PAVLÍČEK

Vydáno 12.01.2007 | autor: redakce

Platinovou desku za svůj poslední počin – DVD Beatová síň slávy – převezme MICHAL PAVLÍČEK v rámci koncertu v pražském Lucerna Music Baru.

PLATINOVÝ PAVLÍČEK PLATINOVÝ PAVLÍČEK

Michal Pavlíček převezme během koncertního vystoupení 30. ledna v pražském Lucerna Music Baru platinovou desku za svůj poslední počin - DVD „Michal Pavlíček - Beatová síň slávy“. DVD obsahuje záznam vystoupení Michala Pavlíčka z 8. června 2006 před sedmitisícovým publikem v Sazka aréně při jeho vstupu do Beatové síně slávy.



Tento koncert byl vyvrcholením Pavlíčkovy dosavadní hudební kariéry. Na koncertě zazněly písně psané Michalem pro Pražský Výběr, Stromboli, BSP a další projekty. Za podpory jeho nejbližších přátel Báry Basikové, Kamila Střihavky, Viléma Čoka, Matěje Rupperta, Lenky Dusilové a mnoha dalších a za účasti dívčího voicebandu Brécy a Symfonického orchestru Čs. rozhlasu pod vedením dirigenta Vladimíra Válka prezentoval Michal Pavlíček průřez dosavadní tvorbou. O koncertě jsme informovali v REPORTU 7-8/06, fotoreport z této jedinečné akce najdete ZDE.



S Michalem a jeho hosty si můžete opět připomenout atmosféru koncertu v Sazce právě na pódiu Lucerna Music Baru.

Michal Pavlíček & One Season Band & hosté, 30. ledna, Lucerna Music Bar, Praha
zavřít