ROCKBLOG: Kterak se z Kláry Vytiskové vesnická holka stala

Vydáno 19.06.2013 | autor: redakce

"Točila jsem první klip svého nového projektu KLARA. A bylo to skvělý!" říká nadšeně Klára Vytisková. Jak se vše semlelo, popsala v našem Rockblogu.

ROCKBLOG: Kterak se z Kláry Vytiskové vesnická holka stala ROCKBLOG: Kterak se z Kláry Vytiskové vesnická holka stala


KLARA klip 07Klára Vytisková dostala nový impuls psát vlastní písničky a rozjela dívčí projekt s názvem KLARA

Když jsem v dubnu dodělala písničku Country Girl, řešila jsem, koho oslovit, aby mi natočil klip. Hned jsem si vzpomněla na kluka, se kterým jsem se poprvé potkala loni v létě v Riegráčích na pivu. Slovinský režisér žijící v Portugalsku Anže Peršin. Napsala jsem mu, že chci točit klip ve své rodné vsi, jestli si nechce dát pár dní za Prahou. On na to bez váhání kývnul. Dorazil i s art directorem Trygvem, sympaťákem z Norska, který taky zakotvil v Lisabonu.

Kluci dorazili už týden před natáčením, aby mohli obejít lokace a nakoupit tuny dek s potisky velkých květin a zvířecích vzorů. Nicméně, vše začalo velkým brunchem u mě doma, kde se řešilo, proč vlastně Country Girl, venkovská holka, a jestli to s tím stěhováním z Vinohrad mimo Prahu myslím opravdu vážně... Přesně o tom ta písnička totiž je.

KLARA klip 09KLARA klip 02

KLARA klip 04

Nakonec jsme si dali neuvěřitelných pět dní na vsi, kdy jsme mezi pečením buřtů a pitím Únětického piva chystali kostýmy a zdobili vůz pro koně. Chtěli jsme mít všechno v klipu lokální, takže jsme oslovili jako dechovou sekci místní chlapy v čele s mým tátou. Koně s povozem, které v klipu mám, zase zajistil pan Brejcha z vedlejší vesnice. Pro mě na natáčení bylo nejhezčí, že se téměř pořád tančilo. Před kamerou i za kamerou. Přesně jak zpívám: "Yeah I love the city lights but give me the country life."

KLARA klip 06

Mrkněte na to a sledujte, co bude dít dál. Už jsem vybrala i holky do kapely. V létě se bude hodně zkoušet a na podzim hrát, ale to už trochu předbíhám... Těšte se.

A hezký léto všem!

Klára

 


 

KLARA klip 06 TOP

zavřít