Madonna znovu na pódiu. Sestřih úspěšného MDNA Tour vyjde v září

Vydáno 23.08.2013 | autor: redakce

Loni na jaře vydala Madonna svoji dvanáctou studiovou nahrávku MDNA a následně vyrazila na turné, které se stalo tím vůbec nejúspěšnějším loňského roku. Jeho sestřih vyjde v září ve zvukové i obrazové podobě.

Madonna znovu na pódiu. Sestřih úspěšného MDNA Tour vyjde v září Madonna znovu na pódiu. Sestřih úspěšného MDNA Tour vyjde v září

madonna2013 mdna

Madonna v rámci MDNA Tour vyprodala 88 koncertů v 29 zemích, kde jí přihlíželo celkem 2,2 miliónů fanoušků. Na turné ji kromě desetičlenné kapely doprovázelo i pětadvacet tanečníků, kteří společně se zpěvačkou předvedli fantastickou dvouhodinou show plnou provokace a extravagance. Jednotlivé koncerty snímalo až třicet kamer. Záznam nazvaný jednoduše MDNA World Tour se na CD, DVD a Blu-ray objeví 6. září.

Sama umělkyně údajně strávila šest měsíců sestavováním a stříháním jednotlivých záběrů z několika různých koncertů. "Madonna věnovala péči každému záběru i tomu nejmenšímu detailu, aby kreativní vizi celé show dovedla do naprosté dokonalosti. Každá píseň je jako krátký film. Je to lepší než jakýkoliv 3D film," komentuje celou show režisér a vrchní editor Danny B. Tull.

Během koncertního turné, které se točilo převážně kolem zmíněné studiovky MDNA, zazněly i hity jako Hung Up, Express Yourself, Vogue, Open Your Heart, Like A Prayer nebo Celebration.

TZ, ape

 

zavřít