Kytarový génius Steve Vai se po roce vrátí do Česka

Vydáno 11.07.2013 | autor: redakce

Fenomenální kytarista Steve Vai oznámil další evropská koncertní data. Aktuálního turné Story of Light Tour 2013, nemine ani Českou republiku. Muzikant vystoupí 29. září ve Velkém sále pražské Lucerny.

Kytarový génius Steve Vai se po roce vrátí do Česka Kytarový génius Steve Vai se po roce vrátí do Česka

Steve-Vai-Press-Photo LRSteve Vai v Česku naposledy vystoupil loni v červenci

Turné probíhá na podporu jeho sólového alba Story Of Light, které vyšlo v roce 2012. To je Vaiovým prvním studiovým albem za posledních sedm let. Album je rozsáhlou a expresivní dvanáctiskladbovou kolekcí pokračující v koncepčním a kosmickém příběhu, který umělec započal na albu Real llusions: Reflections v roce 2005.

Vai odstartuje turné 29. srpna v Belfastu a do října odehraje téměř tři desítky koncertů po celé Evropě. Pro fanoušky budou k dispozici prémiové balíčky The Evo Experience, které obsahují průkazku na meet & greet a besedu s umělcem, dále pak přístup na zvukovou zkoušku, exklusivní EVO experience laminát (pas) a upomínkové předměty. Tyto balíčky jsou k dispozici na oficiálním webu www.Vai.com

Steve Vai naposledy navštívil Prahu loni v červenci v rámci koncertu G3 s Joem Satrianim a Stevem Morsem. Vstupenky na jeho letošní vystoupení jsou k dispozici v ceně od 590 Kč - 990 Kč.

TZ, ape

zavřít