Před Bruno Marsem v Praze zahraje talentovaný Mayer Hawthorne

Vydáno 16.07.2013 | autor: redakce

Šestý listopadový den do pražské O2 Areny zavítá poprvé ve své kariéře Bruno Mars. Jako hosta s sebou přiveze krajana Mayera Hawthorna, který se českému publiku představí taktéž poprvé.

Před Bruno Marsem v Praze zahraje talentovaný Mayer Hawthorne Před Bruno Marsem v Praze zahraje talentovaný Mayer Hawthorne

mayer-hawthorne-dde70ca47257937cMayer Hawthorne

Výběr producenta, skladatele, multiinstrumentalisty a zpěváka Mayera Hawthorne je pro fanoušky soulu skvělou zprávou. Američan našel své příznivce už v roce 2009 díky debutovému albu A Strange Arrangement. V současné době vydává desku Where Does This Door Go, kterou propaguje singl Her Favourite Song. Producenty jednotlivých nahrávek jsou Pharrell Williams, Greg Wells, Jack Splash, John Hill a Oak (z Oak & Pop). S novinkou se Mayer vrací k soulu a hiphopovým kořenům a produkuje mladistvou a nejveselejší hudbu ve své kariéře.

Mayer Hawthorne vystupoval po celém světě po boku Bruno Marse, Foster The People, Erykah Badu, Janelle Monáe nebo Amy Winehouse. Jeho skladby byly použity pro film i televizi. V posledních pěti letech Mayer dospěl jako zpěvák, skladatel i ve své touze po spolupráci. Pěvečtí partneři jako Winehouse a Badu ho naučili používat svůj hlas jako nástroj. Textově se vzdálil od hořkého tónu ze svých prvních dvou alb k rozmanitějšímu a osobitějšímu vyprávěni.

TZ, dm

zavřít