Svezte se party lodí až do Chapeau Rouge

Vydáno 25.07.2013 | autor: redakce

Již tuto sobotu se koná tradiční Sheexyboat, kde zahrají DJs Tazz & Biodan (Roxy Prague / House Elements residents), Ondrej K & Zissou (Chi Chi Gang). Hlavním hostem, který vystoupí na lodi i na afterparty v pražském Chapeau Rouge, bude DJ a producent SIOPIS z labelu Get Physical.

Svezte se party lodí až do Chapeau Rouge Svezte se party lodí až do Chapeau Rouge

boat

 

 

Tento mladý a talentovaný muzikant se v Čechách poprvé představil na konci minulého roku na párty House Elements po boku legendárních M.A.N.D.Y., kde jeho domovský label Get Physical slavil 10. výročí existence.

 Místo nástupu a výstupu je Náplavka u Čechova mostu pod hotelem Prezident, loď Cecílie vyjíždí v 14:00 a návrat je plánován mezi 21:00 až 22:00. Loď s doprovodem taneční hudby pojede od Čechova mostu k Barandovskému mostu, pak zpět do ZOO, a na závěr zakrouží  v centru Prahy.  Loď má velký střešní otevřený prostor, klimatizovaný vnitřek, dva velké bary včetně točené Plzně, velký gril, a otevřený předek lodi.

Cena vstupenek je 300 Kč. Ti, kdo budou mít zakoupen vstup na Sheexyboat 2013, budou mít automaticky vstup na afterpárty do Chapeau Rouge zdarma, kde také vystoupí hlavní hvězda SIOPIS, ve speciálním dlouhém setu. Další podrobnosti k 6. narozeninám Sheexyhouse naleznete zde.

TZ, dm

 

zavřít