Dimitri Vegas & Like Mike na Mácháči!

Vydáno 02.08.2013 | autor: Petr Lenk

 Z Tomorrowlandu přímo na Mácháč. Takto lze bez nadsázky popsat (nejen) hudební výlet belgického dua DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE, které vystoupí v pátek 23. srpna coby headliner festivalu Finlandia Mácháč.

Dimitri Vegas & Like Mike na Mácháči! Dimitri Vegas & Like Mike na Mácháči!

machac foto

Právě oni patří k předním umělcům posledních čtyř ročníků největšího tanečního festivalu na světě, který jen za minulý rok navštívilo téměř 180.000 lidí. S Tomorrowlandem je pojí nejen tvorba ústředních zvukových kulis, ale každoročně se také podílí na hymně festivalu.

V ČR se bratři Dimitri Vegas & Like Mike představí pod širým nebem poprvé. Stejně jako např. Dada Life, patří i DV&LM k nové vlně dvoučlenných EDM projektů, které staví nejen na kvalitní produkci, ale dokáží ze svých setů udělat i skvělou show. DV&LM se nebojí vzít do ruky mikrofon a vyhecovat publikum opravdu na maximum, surfovat nad hlavami davu, „vyplýtvat" na vás několik litrů šampaňského a pár šťastných v prvních řadách i opít. Přičtěte si k tomu skladby jako Phat Brahms, Wakanda nebo Momentum a rázem pochopíte, proč patří DV&LM k tak žádaným umělcům. Oni si totiž takovou show mohou dovolit. DV&LM navíc rádi své publikum překvapují. Při jejich loňském vystoupení v rámci MAGNETIC festivalu se halou nesly remixy skladeb např. od Beastie Boys, Daft Punk nebo Fatboy Slim.

 

Hymna roku 2010

První hymna z roku 2010 (Tomorrow/Give Into The Night) vznikla společně s Dada Life a Tarou McDonald. O rok později spojili síly s Afrojackem a NERVO a vznikla zatím nejúspěšnější festivalová hymna – The Way We See The World, kterou nepřekonala ani Tomorrowland Anthem z roku 2012. Hymna pro aktuální ročník nese název Chattahoochee a premiérově ji představil světu 29. června Pete Tong v rámci svého pořadu na BBC Radio 1. Ohlasy však sbírají z festivalů po celém světě, včetně např. festivalu Electric Daisy Carnival, který napasovali i do klipu ke skladbě Madness, kde si s chutí zakřičel i Lil Jon.

Hymna roku 2013

 Mezi úspěšné skladby z posledních měsíců patří např. Mammoth (společně s Moguai) nebo Turn It Up (GTA ft. Wolfpack). Krátce před dopsáním tohoto textu si navíc odbyl premiéru klip ke skladbě MORE, na které má poloviční podíl Laidback Luke, který skladbu také vydal na svém labelu Mixmash records.


Vstupenky jsou k zakoupení v síti Ticketpro. Kromě základních vstupenek jsou v prodeji také vstupenky kategorie GOLD - ALL Inclusive za 2590 Kč, které zahrnují neomezenou konzumaci všech nápojů v rámci speciálních GOLD teras po oba festivalové dny.

 

machac soutez

Finlandia Mácháč 2013

KDY: 23.-24.8. 2013

KDE: Máchovo jezero, pláž Klůček

Vstupné: od 795 Kč (základní vstupenka), 2590 Kč (GOLD – All Insclusive vstupenka)

www.festival-machac.cz

www.facebook.com/festival.machac

www.ticketpro.cz





 

 

TZ {vypnoutslider}

 

zavřít