Natruc Kolín přivítá Inekafe či Tata Bojs. Chcete s nimi dát drink ve VIP baru?

Vydáno 12.08.2013 | autor: Petr Lenk

V sobotu 24. srpna na Kmochově Ostrově v Kolíně, v jednom z nejkrásnějších festivalových areálů, bude k vidění přes 30 interpretů na třech podiích, např. Tata Bojs, Inekafe (SK), UDG, Visací zámek, Rybičky 48, Kamil Střihavka, Skyline, Kolínský Big Band s Ondřejem Rumlem či americký liveloopingový kouzelník Rocky Leon. 

Natruc Kolín přivítá Inekafe či Tata Bojs. Chcete s nimi dát drink ve VIP baru? Natruc Kolín přivítá Inekafe či Tata Bojs. Chcete s nimi dát drink ve VIP baru?

inekafe live natrucInekafe

Pořadatelé festivalu připravili pro své věrné návštěvníky bonus v podobě hry o VIP vstupy na festival. Hrajte na adrese: apps.facebook.com/natrucgame. 7 vítězů obdrží 2 ks VIP vstupenek. Kromě neomezeného vstupu do VIP prostoru bude výhercům umožněno setkání se členy kapel Tata Bojs a InéKafe, kteří výhercům věnují svůj čas a pozvání na drink!


„Jelikož si návštěvníků našeho festivalu velmi vážíme, chceme se jim odvděčit. Co může být lepšího, než jim umožnit setkání s jejich idolem tváří v tvář. Hudebníci jsou tímto nápadem nadšeni a neváhali nám plán odsouhlasit." dodal Martin Řehoř, pořadatel festivalu.

Soutěž je již v plném proudu na facebookovém profilu festivalu, projděte se i vy po virtuálním plánku areálu a vyhrajte nezapomenutelné zážitky!

visacizamek natrucVisací zámek

 


Podrobný program, doprovodné akce a důležité informace najdete na www.natruc.eu

TZ

 

zavřít