Příbramský Tramtamtýdamtůdá fest zve na Dusilovou a Květy

Vydáno 16.08.2013 | autor: Ondřej Bambas

Již v sobotu 17. srpna se v lesním divadle Skalka v Novém Podlesí u Příbrami uskuteční další ročník hudebně-divadelního festivalu neoposlouchané muziky a neokoukaného divadla TRAMTAMTÝDAMTŮDÁ FEST 013.

Příbramský Tramtamtýdamtůdá fest zve na Dusilovou a Květy Příbramský Tramtamtýdamtůdá fest zve na Dusilovou a Květy


tram fest 02

Těšit se můžete na sólo vystoupení Lenky Dusilové, která si odskočí z víkendové šňůrky s Čechomorem, díky čemuž zahraje již něco málo po půl čtvrté odpoledne. Dalšími velmi vzácnými hosty jsou brněnští bardi ze skupiny Květy, která letos odehraje již své třetí vystoupení na Tramtamtýdamtůdá festu, byť to poslední se datuje k roku 2009. Květy vydali v loňském roce velmi povedené album Bílé včely, za které si odnesly např. cenu Vinyla či nominaci na ceny Anděl a Apollo.

Jelikož se za poslední roky v Příbrami dělá spousta zajímavé muziky, zbytek účinkujících byl vyloven z domácích zkušeben a koncertních sálů. Těšit se můžete na Origami, Uninvited, Uřvaný báby, Zesilovací stanici Příbram, Jakuba Ročňáka či kapelu z nejvěrnějších - Vrch, která jako jediná nechyběla ani na jednom Tramtamtýdamtůdá festu. Ochuzeni nebudete ani o divadelní vložku studentů Literárně Dramatického Oboru místní ZUŠky. V areálu proběhne taktéž výstava fotografií Lenky Vackové (1985-2012), které je letošní ročník věnovaný.

Vstupné na festival je tradičně 250 Kč, studenti do 26 let mají po předložení studentského průkazu dvacet procent slevu a děti do 15 let vstup za padesátikorunu. Další praktické informace, včetně harmonogramu vystupujících, naleznete na stránkách festivalu.

text: tz, Ondřej Bambas

zavřít