Festival Vizovické Trnkobraní zná kompletní program

Vydáno 16.08.2013 | autor: redakce

Festival Vizovické Trnkobraní, který letos slaví už 46. ročník, se koná od 23. do 24. srpna ve Vizovicích v areálu likérky Rudolf Jelínek. V programu nechybějí Kryštof, Chinaski, No Name, Miro Žbirka, David Koller, Pražský výběr nebo Visací zámek.

Festival Vizovické Trnkobraní zná kompletní program Festival Vizovické Trnkobraní zná kompletní program

veveri 79 krystofJednou z hvězd Vizovického Trnkobraní bude Kryštof

Hudební program festivalu Vizovické Trnkobraní se bude odehrávat v pátek i v sobotu na dvou hlavních pódiích Starobrno stage a Rudolf Jelínek stage. V pátek začne program v 17 hodin, v průběhu odpoledne a večera se představí kapely Kryštof, Pražský výběr, Visací zámek, UDG, Rybičky 48, Nebe a program uzavře Charlie Straight. V sobotu se areál rozezní již v 11 hodin, návštěvníci se můžou těšit na hvězdné obsazení v čele s No Name, Miro Žbirkou, Davidem Kollerem, Chinaski či Čechomorem, dále pak na Xindla X, Dilated, Portless, Xaviera Baumaxu, Sto zvířat, Koblížky, Fleret, Vypsanou Fixu a Kosovce.

Alternativní scéna bude v sobotu přes den hostit divadelní představení Komici s.r.o.: Ti nejlepší komici z pořadu Na stojáka v podání Tomáše Matonohy a Miloše Knora, hru Ty, který lyžuješ Bílého divadla Ostrava či bubble show Matěje Kodeše. Večer se pak změní na taneční scénu a vystoupí zde například Dj Orbith, Sayuz a další Djs. Novinkou letošního ročníku festivalu je také kinokavárna se sobotním promítáním filmů s odlehčenou letní a hudební tématikou, jako je Rok ďábla, Indiánské léto, Polski film, Martin a Venuše a Bobule.

Parkoviště i stanové městečko budou situovány v těsné blízkosti areálu festivalu. Stanování bude pro návštěvníky zdarma. Vstupenky a permanentky na páteční a sobotní program Vizovického Trnkobraní je možné zakoupit v předprodeji v síti Ticketstream do 22. srpna za zvýhodněnou cenu: jednodenní vstupenka stojí 330 Kř (na místě 380 Kč) permanentka na oba dny 590 Kč (na místě 660 Kč). Kompletní line-up Vizovického Trnkobraní a další informace naleznete na stránkách festivalu.

TZ, foto: Romana Šlapáková

zavřít