Pixies s předstihem vyprodali Lucernu a přidávají druhý koncert

Vydáno 21.08.2013 | autor: redakce

Necelé dva měsíce po zveřejnění pražského vystoupení Pixies v Lucerně jsou vstupenky vyprodány. Pixies se rozhodli přidat další koncert, který se uskuteční o den později, tedy 11. října taktéž v Lucerně.

 

Pixies s předstihem vyprodali Lucernu a přidávají druhý koncert Pixies s předstihem vyprodali Lucernu a přidávají druhý koncert

pixies2521 newPixies na turné vyrazí bez původní baskytaristky Kim Deal

Po ohlášení koncertů první části evropského turné se během chvíle vyprodaly koncerty i v dalších velkých městech, např. v Londýně, Dublinu, Madridu, Amsterdamu a Bruselu. Byly přidány druhé koncerty, které se ale vyprodaly stejně rychle.

V rámci turné vystoupí Pixies 25. září na iTunes Festivalu v Londýně. Streaming jejich show bude možné sledovat pomocí speciální aplikace, která je k dispozici v iTunes Store a Apple TV. Na festivalu, který bude probíhat celé září, dále vystoupí např. Kings of Leon, Justin Timberlake, Sigur Ros, Paramore, Queens of the Stone Age, Vampire Weekend a další.

Koncem června zveřejnili Pixies nový singl Bagboy, první nový song po téměř deseti letech, a momentálně se připravují na zmíněné turné. Druhý pražský koncert se uskuteční 11.října v Lucerně, vstupenky je možné pořídit v běžných předprodejích od 900 Kč.

TZ, ape

zavřít