Valník přivítá Visací zámek, Totální nasazení i Zakázaný ovoce

Vydáno 29.08.2013 | autor: redakce

Open air festival Valník, jenž letos hlásí čtrnáctý ročník, se uskuteční 31. srpna v prostředí areálu letního kina ve Slaném, kam se vrací po roční pauze.

Valník přivítá Visací zámek, Totální nasazení i Zakázaný ovoce Valník přivítá Visací zámek, Totální nasazení i Zakázaný ovoce

Valnik 1Valnik 2

Festival se bude letos konat jako akce jednodenní a vystoupí na něm rovná dvacítka skupin. Součástí festivalu bude i páteční program ve slánském klubu RockPUBlicA, kde proběhne večírek pro nedočkavé. Dramaturgie celého festivalu vychází tradičně především z punkrocku a jeho odnoží, ale je tradičně proložená styly jako ska, rocku či hardcore.

Mezi vystupujícími festivalu, jehož název vznikl díky legendárnímu nultému ročníku v roce 1999, který se odehrál na místním fotbalovém hřišti na skutečném valníku, nebudou chybět Visací zámek, Totální nasazení, Tleskač, Zakázaný ovoce, Doctor P.P., The Fialky, Projekt Parabelum, Nežfaleš a další.

Sobotní program startuje v deset hodin. Vstupenky jsou k dostání v tradičních předprodejních sítích od 250 Kč, na místě budou stát o stokorunu víc.

TZ, ape

zavřít