Projekt Ekompilace má za sebou první koncert. Před sebou dalších pět

Vydáno 28.08.2013 | autor: Petr Adámek

První křest sampleru Ekompilace, obsahujícího po dvou skladbách od celkem deseti vybraných kapel, proběhl v neděli 25. srpna na Lipně v Černé v Pošumaví.

Projekt Ekompilace má za sebou první koncert. Před sebou dalších pět Projekt Ekompilace má za sebou první koncert. Před sebou dalších pět

ekompilace cerna wohnoutekompilace cerna moderator

I přes nepříjemný déšť přijeli podpořit Ekompilaci a tím i třídění odpadu fanoušci z celého okolí. V neděli se křtilo před Hotelem Racek v Černé v Pošumaví. Zahrát přijeli Koblížci, X-Left to Die, Mother's Angels, Jakobič, The Travelers, Kyanid a jako hvězda večera i skupina Wohnout, která vystoupí na všech příštích koncertech Ekompilace v Sokolově, Moravských Budějovicích, Bystřici nad Pernštejnem, Šternberku i na posledním na konci září v Petrovicích u Sedlčan.

Atmosféra v Černé v Pošumaví byla výborná, a proto hurá do Sokolova na druhý křest už tento čtvrtek 29. srpna, kde se bude znovu soutěžit o podepsaná trička Samosebou.cz, tentokrát od kapely Wohnout. Informace o všech koncertech na dalších podrobnostech najdete na facebookovém profilu.

Zbývající termíny Ekompilace tour:

Moravské Budějovice: 13. 9. od 15:00
Bystřice nad Pernštejnem: 20. 9. od 15:00
Šternberk: 27. 9. od 15:00
Petrovice u Sedlčan: 28. 9. od 15:00

TZ, ape

zavřít