Další úspěch Celeste Buckingham: natočí duet s Pitbullem

Vydáno 02.09.2013 | autor: redakce

Kariéra Celeste Buckingham za oceánem nabírá na obrátkách. Poté, co ji na jaře finančně podpořil miliardář Donald Trump, se její management dohodl na celosvětové spolupráci s rapperem a producentem Pitbullem.

Další úspěch Celeste Buckingham: natočí duet s Pitbullem Další úspěch Celeste Buckingham: natočí duet s Pitbullem

GONE  celesteCeleste Buckingham během natáčení videoklipu Gone

Tato spolupráce podle zpěvaččina managementu nezahrnuje pouze nahrávání společného duetu, ale především zajišťuje dlouhodobou spolupráci s Pitbullovým vydavatelstvím Mr. 305 i spolupráci managementů na obou stranách oceánu s cílem podpořit Celestinu kariéru celosvětově. Spolupráce se zrodila jako výsledek jednání mezi vydavatelstvím Mr. 305 a Celestiným týmem, jenž trvalo téměř rok.

Zpěvačka se momentálně chystá na své první turné po rádiích a hudebních televizích v USA, během kterého bude propagovat svůj hit Run Run Run a postupně ho nasazovat do tamního éteru. Zmíněná skladba se tento týden ocitla v hlasování o nasazení do rotace americké hudební stanice MTV.

Během léta Celeste Buckingham uspěla v českém i slovenském éteru se společným singlem s Majkem Spiritem I Was Wrong. Nedávno natočila další duet, tentokrát se svoji sestrou Carmel.

TZ, ape, foto: Lukáš Dvořák

zavřít