Divokej Bill se vrací domů. V Úvalech odehraje bonusový koncert

Vydáno 02.09.2013 | autor: redakce

Po dvouleté pauze se letos na jaře na pódia vrátil Divokej Bill. Během turné k 15. výročí kapely představil svoji novou desku 15 a obrazil patnáct štací. A právě ve městě, odkud kapela pochází, se 21. září uskuteční bonusový koncert, který celé turné uzavře. 

Divokej Bill se vrací domů. V Úvalech odehraje bonusový koncert Divokej Bill se vrací domů. V Úvalech odehraje bonusový koncert

17 divokej billK původním patnácti přidal Divokej Bill jeden bonusový koncert

"I když jsme celou dobu říkali, že letos odehrajeme jen a pouze patnáct koncertů, jedno vystoupení navíc přeci jen přidáme. Ohlas na turné byl obrovský, ale ozývaly se hlasy, že chyběl koncert na domácí půdě, tak jsme to chtěli napravit. Koncert bereme jako poděkování fanouškům, že nezapomněli a stále nás podporují. Bude to taková veliká after párty po turné, v místě kde to před těmi patnácti lety všechno začalo," vysvětluje zpěvák Vašek Bláha.

Koncert nazvaný Divokej Bill doma proběhne venku v areálu pod sokolovnou. Kapela slibuje dvouhodinovou show a devětadvacet písní, tedy stejný zážitek jako během ostatních koncertů v rámci Divokej Bill 15 Tour. Vedle osvědčených hitů se dostane na téměř všechny skladby z novinkového alba 15, například na aktuální singl Vstávej. Předkapelou bude již tradičně karlovarská skupina Liwid.

Na koncert v Úvalech se kapela pečlivě připravuje: "Doma budeme hrát po dvou letech, tak si to chceme pořádně užít. Pozvali jsme také několik zajímavých hostů, o koho půjde konkrétně, zveřejníme v průběhu srpna na našem facebooku," uvádí kapela. V průběhu koncertu čeká na členy kapely ještě jedna příjemná povinnost. Od zástupců vydavatelství Supraphone převezmou zlatou desku.

TZ, ape

zavřít