Deep Purple opět v Česku. Smoke on the Water zazní v Pardubicích

Vydáno 03.09.2013 | autor: redakce

Deep Purple prodlužují evropské turné a mezi termíny opět nebude chybět Česká republika. Ian Gillan, Roger Glover, Steve Morse, Ian Paice a Don Airey dorazí 14. února 2014 do pardubické ČEZ Areny.

Deep Purple opět v Česku. Smoke on the Water zazní v Pardubicích Deep Purple opět v Česku. Smoke on the Water zazní v Pardubicích

deeppurple2013 LRDeep Purple se do česka vrátí po půl roce

Kromě svých největších hitů představí Deep Purple také letošní albovou novinku Now What?!. Desku s pořadovým číslem devatenáct předcházely singly Hell to Pay a All the Time in the World, album pak vyšlo letos v dubnu a produkoval ho Bob Ezrin. Jedná se o první studiovou nahrávku za posledních sedm let.

Deep Purple výrazně ovlivnili světovou hardrockovou scénu a prodeje jejich alb přesáhly 100 milionů kopií. Na svém kontě mají hity jako Black Night, Hush, Child In Time či Smoke On The Water. Za dobu existence se v kapele vystřídala řada zvučných jmen, např. David Coverdale, Ritchie Blackmore nebo Joe Satriani.

Vstupenky na únorový koncert v Pardubicích jsou k dispozici do konce roku za 690 Kč, poté za 790 Kč. Na místě budou stát 990 Kč.

TZ, ape

zavřít