VIDEO: Suede po comebacku opět nalezli zapomenuté emoce

Vydáno 06.09.2013 | autor: redakce

Mohlo to být další koncertní video. Záběry ze stage se mohly střídat s těmi z backstage, ukazovaly by kapelu jako obyvatele Olympu, na které čeká před sálem řada obdivovatelů a končilo by to jejich společným focením. Nový klip Suede je ale jiný a zároveň dokazuje, že i koncertní video může mít jiskru.

VIDEO: Suede po comebacku opět nalezli zapomenuté emoce VIDEO: Suede po comebacku opět nalezli zapomenuté emoce

suede 2013Suede přijedou v listopadu poprvé do Prahy

Černobílé záběry začínají příchodem na pódium a neputují časem nikam dál než na konec singlu For the Strangers. Hlavní roli má pochopitelně zpěvák Brett Anderson, který prožívá každé slovo tak výrazně, že by si tuto skladbu mohli zařadit do složky "hudba" i hluchoněmí uživatelé počítače. Druhou a početnější hvězdou klipu jsou samotní diváci, kteří nadšeně natahují ruce a oči jim září, jako když vidí svou oblíbenou kapelu po deseti letech opět vystupovat na pódiu. Nadšení a emoce z hraní po dlouhé odmlce je oboustranné.

Záběry z videa byly pořízeny na březnovém koncertě v Londýně a stojí za nimi Ben Lankester, který točil klip například pro Enter Shikari. Na podobnou atmosféru se můžete těšit 16. listopadu ve Velkém sálu Lucerny.

Jana Václavíková

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít