Tenkrát v Sin City, Bille

Vydáno 27.01.2007 | autor: redakce

Kultovní režiséři QUENTIN TARANTINO a ROBERT RODRIGUEZ představují dvoudílnou horovou ságu Grindhouse. První část jde do kin už 12. dubna, druhá o čtyři měsíce později. A na co můžete těšit?

Tenkrát v Sin City, Bille Tenkrát v Sin City, Bille

První část je dítkem režiséra Roberta Rodrigueze a jmenuje se Planet Terror, druhou zrežíroval Quentin Tarantino pod názvem Death Proof. Oba celovečerní filmy spojuje touha vzdát čest "béčkovým" krvákům, na kterých oba filmaři vyrůstali a které po celou svou režisérskou kariéru bohatě citovali.



Diváci se můžou těšit na absurdní scénky plné černého humoru, tu nejvíce červenou krev a krásně napsané schématické dialogy, ze kterých se bude opět hojně mezi fandy citovat.



Premiéry jsou naplánovány na 12. dubna (Planet Terror) a 30. srpna (Death Proof). Více informací, oficiální trailer a bohatou fotogalerii můžete skouknout na oficiálních stránkách přímo zde.




Hrají: Rose McGowan, Freddy Rodríguez,Marley Shelton, Jeff Fahey, Michael Biehn, Bruce Willis, Quentin Tarantino, Michael Parks, Kurt Russell, Rosario Dawson, Jordan Ladd, Sydney Tamiia Poitier, Nicolas Cage a další
zavřít