Linkin Park: letos vydáme album remixů

Vydáno 17.09.2013 | autor: redakce

Jedenáct let od nahrávky Reanimation natočili Linkin Park další album remixů. Recharged bude obsahovat předělávky skladeb z posledního studiového alba Living Things a vyjde koncem října.

Linkin Park: letos vydáme album remixů Linkin Park: letos vydáme album remixů

linkin-park2013Recharged bude druhým remixovým albem Linkin Park

Linkin Park chystanou novinku oznámili na svém oficiálním profilu na Facebooku. Stalo se tak ve stejný den, kdy se na trhu objevila jejich facebooková hra LP Recharged.

Samotné album bude obsahovat čtrnáct skladeb. Jednou z nich bude novinka A Light That Never Comes. "Tento song ukazuje naše momentální místo. Myslím, že svědčí o naší snaze posouvání hranic a experimentování," vyjádřil se ke skladbě Mike Shinoda. Mezi ohlášenými participujícími umělci na desce jsou jména jako Steve Aoki, Pusha T, DATSIK, KillSonik, Bun B nebo Money Mark. Svým dílem přispěl také světoznámý producent Rick Rubin.

Sám Shinoda přitom po vydání předchozího remixového alaba Reanimation prohlásil, že podobnou nahrávku už Linkin Park nevydají. "Když jsem začal poslouchat předělávky skladeb z Living Things, změnil jsem názor. Recharged za to rozhodně stojí," dodal k novému počinu muzikant.

ape



 

linkinpark2013a TOP

zavřít