SOUTĚŽ: Vyhrajte CD od IdeaFatte

Vydáno 03.02.2007 | autor: redakce

IdeaFatte a DJ AKA vydali první hiphopovou desku roku 2007. iReport.cz vám exkluzivně nabízí možnost mít jejich nové album "365" doma. A jako vždy to bude velmi jednoduché...

SOUTĚŽ: Vyhrajte CD od IdeaFatte SOUTĚŽ: Vyhrajte CD od IdeaFatte

IdeaFatte DJ AKA jsou na scéně relativně noví, ale nezní jako žádná druhá kapela "z povodí řeky Moravy". Zní po svém a zní sakra dobře. Na kontě mají dva vinyly ("Máme vás / Pocta favoritům / Ty chceš, já mám", "Sex o textu / Útěk z věznice Bota / Diary of an MC") a mixtape.

Solidní řádka koncertů po celých Čechách a Slovensku dokazuje, že je cení i posluchači. Mladá krev má hlad, mladá krev má žízeň a teď nadešel čas přinést na trh kůži s albem. Na mikrofonu se vedle Idey objeví jako hosté Indy, Moja Reč a Strapo, o bubny se Fatte podělil se čtyřmi producenty: Opia, DTonate, Philip TBC a Indy. Skreče nařezal výhradně AKA.

EXKLUZIVNÍ SOUTĚŽ O 2 CD "365"

iReport má tu čest vám nabídnout soutěž o jedno ze dvou CD IdeaFatte a DJ AKA. Stačí jen zodpovědět následující lehounkou otázku a mít trochu toho štěstíčka.

Jak se jmenuje mixtape, který IdeaFatte a DJ AKA vydali v roce 2006?

a) IdeaFatte Mixtape
b) Ty Nikdy Mixtape
c) Malý Pepek Mixtape


Odpovědi zasílejte na mail marketing@ireport.cz, do předmětu uveďte "Hip hop - soutěž". Mobilní kontakt a adresa podmínkou!! Hrajeme o dvě zbrusu nová CD 365 od IdeaFatte a DJ AKA.

Uzávěrka
soutěže je v neděli 4. 2. 2007 v 23:59. Výherci budou obratem kontaktováni.

Hodně štěstí!

Více informací na www.ideafatte.cz
zavřít