Adam Mišík, Johny Machette a Voxel společně míří za fanynkami

Vydáno 18.09.2013 | autor: redakce

Johny Machette, Adam Mišík a Voxel, nová jména na české hudební scéně, objedou během podzimu dvanáct měst a klubů. Každý z nich představí vlastní program, v plánu je i společný song. Po každém koncertu bude následovat autogramiáda.

Adam Mišík, Johny Machette a Voxel společně míří za fanynkami Adam Mišík, Johny Machette a Voxel společně míří za fanynkami

Johny Machette Voxel Adam Mišík - foto Lukáš HanusekJohny Machette, Voxel a Adam Mišík (zleva)

"Poslat spolu Adama, Johnyho a Voxela na turné je experiment, kterému ale hodně věříme. Každý z nich zastupuje trošku jiný hudební žánr. Johny Machette nový směr hip hopu a la Macklemore, Adamova tvorba je ve znamení moderního popu a Voxel osciluje na pomezí popu a folku. Přesto, nebo spíše právě proto si myslíme, že společná šňůra bude mít úspěch," míní Antonín Milata z vydavatelství RedHead Music, které všechny tři umělce zastupuje.

Společné turné Voxela, Adama Mišíka a Johnyho Machette začne ve čtvrtek 17. října v Ostravě a skončí 23. listopadu ve Skořenici u Hradce Králové. Mezitím se mladí talenti předvedou také v Praze, Brně, Plzni či Kutné Hoře. Koncerty začínají vždy v 19 hodin a vstupné se pohybuje v rozmezí od 90 do 130 Kč. Rodičovský doprovod má na koncerty vstup zdarma.

17.10. Ostrava - Barrak
18.10. Brno - Metro
19.10. Praha - Rock Cafe
25.10. Kutná Hora - Planet music
26.10. Plzeň - Buena Vista
1.11. Ústí nad Labem - Doma
8.11. Jablonec - Na Rampě
9.11. Čelákovice - KD
15.11. Česká Lípa - Luxor
16.11. Kladno - Poldofka
22.11. Olomouc - U klub
23.11. Skořenice

TZ, ape, foto: Lukáš Hanusek

zavřít