David Koller pokračuje v akustickém turné. Připojí se Katarína Knechtová

Vydáno 23.09.2013 | autor: redakce

Po jarním turné, kdy vyprodával sály po celé republice, se David Koller vrátí na jeviště divadel a kulturních domů se svým akustickým vystoupením. V roli hosta se tentokrát představí jedna z nejvýraznějších slovenských zpěvaček současnosti Katarína Knechtová.

David Koller pokračuje v akustickém turné. Připojí se Katarína Knechtová David Koller pokračuje v akustickém turné. Připojí se Katarína Knechtová

Koller 2013David Koller s kapelou

Při výběru písní bude David Koller i tentokrát sahat převážně po repertoáru Kollerbandu. Samozřejmě zazní také akustické verze písní ze sólových alb i z repertoáru kapel, ve kterých Koller působil, tedy Lucie, Pusy nebo Jasné páky, se kterou dodnes pravidelně koncertuje. "Podzimní akustické koncerty ozvláštníme speciálním bubenickým setem. Chci využít toho, že jsme v kapele tři bubeníci spolu s Tomášem Markem a Adamem Kollerem. Oproti jarním koncertům se lehce promění také repertoár celého koncertu," prozrazuje navíc David Koller.

Vedle koncertů v rámci akustického turné stihne David Koller na podzim odehrát dalších dvacet vystoupení s mezinárodní formací bubeníků v rámci rytmické show Slet bubeníků a na konci října bude mít premiéru muzikál o skupině Lucie Větší než malé množství lásky, jehož je David Koller spoluautorem. A na divadelních prknech se muzikant kromě akustického turné objeví také před Vánocemi. V divadle Studio DVA bude účinkovat společně s Ivanou Chýlkovou a Karlem Rodenem v představení Vánoční koleda, které bude uvedeno již třetím rokem.

Turné David Koller Unplugged 2013 - podzim:

13 + 14.11. Praha
16.11. Sušice
18.11. Domažlice
21.11. Třinec
22.11. Zlín
27.11. Teplice
02.12. Mladá Boleslav
03.12. Jablonec
04.12. Turnov
10.12. Trutnov

TZ, ape

zavřít