VIDEO: MIG 21 přezpívali Franka Sinatru. Mávají a vyrážejí do klubů

Vydáno 23.09.2013 | autor: redakce

Od vydání poslední studiové nahrávky MIG 21 Pop Pop Pop už uplynulo téměř deset let. Podle kapely se však blýská na lepší časy - nová deska by se měla objevit příští rok, momentálně pětice vypustila nový singl Mávej.

VIDEO: MIG 21 přezpívali Franka Sinatru. Mávají a vyrážejí do klubů VIDEO: MIG 21 přezpívali Franka Sinatru. Mávají a vyrážejí do klubů

mig 21 live 2013Jiří Macháček na letošním ročníku festivalu Hrady CZ

Jiří Macháček k novému singlu říká: "Mávej není nová věc, je to stará dobrá Sinatrova My Way s českým textem, kterou už dva roky hrajeme, ale teprve letos jsme se rozhodli ji dodělat i ve studiu a natočit k ní klip a podle toho ji hrát. Tím je, snad dá se říci - jako že nová - ale máme vedle ní už i čerstvější kusy."

MIG 21 zároveň ohlásili podzimní turné. Šňůra Tour 2013 začíná 3. října v Havířově a vyvrcholí dvěma koncerty  27. & 28. listopadu v pražském Lucerna Music Baru. Jak bude vypadat scéna a kostýmy popisuje: "Bude nová, i kostýmy budou nové, jelikož ty staré jsou už zatuchlé a plné cizopasníků, i když stále ještě vypadají na dálku trochu sexy, že? Letos na to půjdeme tak, že to všechno bude pečlivě šité horkou jehlou, ale tak, aby to nebylo vůbec poznat. Jak už je ostatně naším starým dobrým zvykem."

TZ, foto: Romana Šlapáková

0,00

čtenáři

hlasuj
zavřít