Chcete natočit nový klip Tata Bojs? Doražte na festival Proudy

Vydáno 25.09.2013 | autor: redakce

Multimediální festival Proudy 2013 nabídne možnost natočit nový klip Tata Bojs k písničce Filmařská. Klip natočí sami návštěvníci pomocí speciální mobilní aplikace Filmařská vyvinuté pro tuto příležitost. Festival se uskuteční v pátek 27. září.

Chcete natočit nový klip Tata Bojs? Doražte na festival Proudy Chcete natočit nový klip Tata Bojs? Doražte na festival Proudy

logo proudy 2013

proudy program nAplikace Filmařská se spustí na začátku vystoupení Tata Bojs. Na obrazovkách chytrých telefonů se spuštěnou aplikací se zobrazí barevné pozadí, které se bude synchronně měnit všem uživatelům. Během koncertu tak budou světelné efekty nejen na pódiu, ale díky aplikaci i v hledišti. Ve spodní části obrazovky bude tlačítko pro nahrávání a malý náhled videa. Jakmile uživatel stiskne tlačítko, spustí se nahrávání 20 sekundové sekvence a vyfotí se fotografie, po natáčení se také zapne blesk a bude několik vteřin blikat v rytmu jako stroboskop. Jakmile se začne nahrávat video, uloží se také synchronní časová značka, která označí moment, kdy byl záběr pořízen.

Po návratu z festivalu přijde pak návštěvníkům, kteří aplikaci použili, zpráva, aby svá videa a fotografie z koncertu zaslali na server, kde se všechny záběry sejdou. Z jejich kombinace a živých záběrů z koncertu pak vznikne nový klip k oblíbené písničce Filmařská.

Pokud se tohoto výjimečného kreativního počinu chcete zúčastnit, stačí přijít 27. září 2013 na druhý ročník festivalu nové generace Proudy 2013 na Výstavišti v pražských Holešovicích. Kromě bohatého doprovodného programu čekají na návštěvníky vystoupení Monkey Business, Vladimira 518 nebo LUS3. Další informace najdete na facebookovém kanálu festivalu.

TZ, ape

zavřít