The Dillinger Escape Plan uštědří Česku a Slovensku lekci mathcoru

Vydáno 02.10.2013 | autor: redakce

Letos v květnu poslali The Dillinger Escape Plan do světa svoji pátou řadovku One of Us Is the Killer. Jak zní nový materiál naživo, můžete zjistit na jednom ze tří koncertů: 8. října v Bratislavě, 10. října v Praze a o den později v Ostravě.

The Dillinger Escape Plan uštědří Česku a Slovensku lekci mathcoru The Dillinger Escape Plan uštědří Česku a Slovensku lekci mathcoru

dillingerescapeplan live

The Dillinger Escape Plan, kteří koncem devadesátých let pomáhali definovat mnohé nové prvky bující kolem hardcore scény, už nejsou tak extrémní a zběsilí jako ve svých počátcích, avšak umění kombinovat žánry stále neztratili. Právě díky tomu si jich kdysi všimli v Relapse records a postupně je pomohli dostat ze zkušebny až na velká světová pódia.

Na novince One of Us Is the Killer dokázali vybalancovat tvrdost, energičnost, math prvky na straně jedné a různorodost, tradiční rockovou muzikálnost a chytlavé nápady na straně druhé. Na albu jsou vlivy žánrů jako mathcore, metal, hardcore, rock, emo i jazz.

Sestavě pojmenované podle mnohokrát úspěšně prchajícího lupiče Johna Herberta Dillingera, budou v rámci česko-slovenského miniturné přizvukovat kapely Circles a Maybeshewill. Vstupenky na všechny koncerty jsou k dostání ve všech běžných předprodejních sítích.

8. 10. Bratislava - Randal
10.10. Praha - Rock Café
11.10. Ostrava - Barrak

TZ, ape

zavřít