V listopadu se objeví dosud nevydané písně The Beatles

Vydáno 04.10.2013 | autor: redakce

Fanoušci The Beatles se mohou těšit na dvojalbum On Air - Live At The BBC Volume 2. Kompilace bude k dispozici na dvou CD, v digitální podobě a na čtyřech vinylech, jež doplní téměř padesátistránkový booklet.

V listopadu se objeví dosud nevydané písně The Beatles V listopadu se objeví dosud nevydané písně The Beatles

Beatles CD Pack HR full

On Air - Live At The BBC Volume 2 bude obsahovat čtyřicet nahrávek natočených pro BBC, přičemž většina z nich doposud nikdy nevyšla, nebo jde o alternativní verze známých hitů, které byly před veřejností doposud schovány. Kompilace navazuje na desku Live At The BBC z roku 1994, jíž se jen v prvních šesti týdnech po vydání prodalo více než pět miliónů kusů.

Nové dvojalbum mapuje nahrávky The Beatles pro BBC i v jejich hudebních začátcích, kdy kapela do svého repertoáru řadila i coververze písní jiných interpretů. Posluchači The Beatles si tak poprvé na CD budou moci vychutnat například songy I'm Talking About You z repertoáru Chucka Berryho, I Got A Woman od samotného Raye Charlese nebo klasiku Beautiful Dreamer.

Kromě těchto, doposud nikdy nezveřejněných písní, které nynější technika dovolila vyčistit do takové podoby, aby bylo možné je nabídnout veřejnosti, se můžeme těšit i na známé hity, které kapela natočila v BBC na první dobrou. Chybět tak nebudou například legendární songy I Saw Her Standing There, Twist And Shout, Do You Want To Know A Secret, Boys, Please Mr. Postman, Money, And I Love Her nebo If I Fell. {vypnoutlink:Air}

TZ, ape



 

Beatles CD Pack HR TOP

zavřít