The Chancers točí třetí desku

Vydáno 01.02.2007 | autor: redakce

Jedna z nejstarších domácích ska kapel THE CHANCERS je právě v nouzovských studiích Sono, kde natáčí svoje dlouho ohlašované třetí řadové album.

The Chancers točí třetí desku The Chancers točí třetí desku

"Pro tu desku sice ještě nemáme jméno, ale zato čtrnáct nových písniček, za kterými si stojíme a které lidi povětšinou mohli zaslechnout už na našich koncertech během loňského roku," říkají The Chancers. "Nebude to jen další veselá skáčková deska. Na nových věcech jsme pracovali skoro čtyři roky, kdy vyšla poslední deska Friendly Fire. Dali jsme do nich všechno, co jsme mohli. Už nám nic nezbylo."




O tom, že to nejsou planá slova svědčí i fakt, že za pouhé první tři dny prasklo přes deset strun a kytarista Marco McKee naprosto zdemoloval dvě elektrické kytary. "Určitě jsme se víc než kdy dřív nechali inspirovat punkem a rokenrolem. Ale těch inspirací, které stojí mimo určité klišé ska muziky, jak ji tady lidé občas berou, se na desku snažíme dostat, co možná nejvíc," říkají o nové desce The Chancers.



V loňském roce The Chancers odjeli turné po Británii a písní Football Paradise věnované fanouškům fotbalového týmu Bohemians 1905 se zúčastnili prestižní mezinárodní kompilace německého labelu Pork Pie. Křest alba je naplánován na pátek 30. 3. do pražského Paláce Akropolis.

Na myspace profilu si můžete přečíst deník z natáčení a v každém čísle REPORTU najdete pravidelný Simonův sloupek.
zavřít